DE ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Dit varende terras biedt ongekende mogelijkheden voor iedereen!

Een gezellig ontbijt of diner met familie en vrienden, een feestelijke barbecue, borrelen op een zonnige zomernamiddag, lekker vissen met vrienden of avontuurlijk kamperen op het water. U kunt het houten terrasvlot zelfs gebruiken als verlengstuk van uw tuin, varende steiger aan huis en woonboot, fietspont of werkvlot. Het milieuvriendelijke, bij voorkeur door een elektromotor aangedreven vlot biedt een zee aan ruimte en mogelijkheden.

Ook is het vlot uitermate geschikt als drijvend horeca terras. Hij kan gebruikt worden als uitbreiding van het bestaande terras maar de gasten kunnen er eventueel ook één huren om er een stukje mee rond te varen en ergens op het water te dineren.

Het vlot is ook voor minder validen een goede mogelijkheid om toch eens een eindje te varen. Het is voor minder validen vaak lastig is om in een boot te stappen. Het vlot is daarentegen toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn en met krukken of rolator lopen of in een rolstoel zitten.

Bij Lekkervlot.nl kunt u diverse accessoires en toebehoren voor uw vlot verkrijgen, waaronder design overkappingen in diverse kleuren, badsteigers, steigerogen, fenders, ankers, ankertouw, extra opberg- en zitbanken. Voor gezellige, comfortabele zitzakken in verschillende kleuren en maten kunt u eveneens bij ons terecht. Veel plezier zult u ook beleven aan onze vuurtafels; tafels met in het midden een gezellige, open haard waarmee u ook in de lente en het najaar lekker buiten op het water kunt vertoeven. In principe zijn de terrasvlotten naar ieders wens uit te breiden en in te richten.
Ondergenoemde prijzen zijn inclusief BTW.


ACCESSOIRES

Design overkapping
Dit schaduwdoek is van hoogwaardig weefsel met een lichtdoorlatende structuur, waardoor het aangenaam vertoeven is onder de overkapping. Het doek is onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en snel op te vouwen. De bijbehorende roestvrijstalen masten zijn telescopisch, waardoor de overkapping op verschillende hoogten en onder verschillende hoeken kan worden geplaatst. De masten staan in roestvrijstalen houders die aan de balustrade zijn vastgeschroefd. Het doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en eventueel te bedrukken met logo, foto of tekst. De overkapping is eenvoudig en snel op te zetten en weer te verwijderen. 
Prijs: € 960,- (exclusief eventuele montage (€ 69,-)

HOME    INFO    MOGELIJKHEDEN    CONTACT